Locatie(s) en faciliteiten

Sinds 2013 zijn wij gehuisvest in ons nieuwe schoolgebouw. Aan ons gebouw zie je dat aandacht voor ons van een centrale waarde is. Je ziet een nieuw en modern gebouw met veel daglicht, lekkere leeshoeken en met een mooie uitstraling. Een gebouw waar iedereen met respect, zorg en aandacht mee omgaat. Je ziet het ook aan de flexibele werkplekken waar leerlingen gerichte aandacht krijgen of lekker zelf kunnen werken. Goed onderwijs in een fijne sfeer is ons belangrijkste doel.

In ons gebouw zijn 2 gymzalen, 2 speelzalen, een handvaardigheidlokaal, een ouderlokaal met keuken en een eigen theater gerealiseerd. Er is een groot activiteitenaanbod (op het gebied van sport en cultuur) na schooltijd waar de kinderen gebruik van kunnen maken om de ontwikkelingskansen te vergroten. 

In de brede school is ook de voorschool ‘de vliegende beestenboel’ gevestigd. Alle kinderen vanaf 2,5 jaar zijn welkom op school. De voorschool valt onder verantwoordelijkheid van welzijnsorganisatie Spelenderwijs Utrecht.